33% meer online transacties

De nieuwe site biedt elk type bezoeker een passend aanbod, gecombineerd met een gebruiksvriendelijke orderflow op alle devices. We maken hierbij gebruik van het door Zicht ontwikkelde online ticketing oplossing TicketTrigger. In 3 maanden realiseerden we de nieuwe website. De conversie is sinds de lancering met ruim 7% gestegen; de conversie via smartphones zelfs met 75%! Mede hierdoor is het totaal aantal online transacties toegenomen met 33%.


Een converterende online beleving

Voor elk type bezoeker bieden we een passende ingang. Zo kan bijvoorbeeld een onervaren bezoeker met het Concertkompas snel tot een selectie van 3 passende concerten komen, door eenvoudigweg aan te geven welk van de visueel gepresenteerde muziekfragmenten hem of haar het meeste aanspreken. De online merk- en muziekbeleving die we hebben ontwikkeld vormt een goede basis voor conversie.


TicketTrigger voor een naadloze integratie

Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van online ticketing, zijn we in staat om elk bestelproces naadloos te integreren in een website. Dit zorgt voor een mooie, gebruiksvriendelijke, snelle en veilige bestelflow met een hoge conversieratio. Wij maken hierbij gebruik van onze software TicketTrigger, een set interface elementen en functies om de kracht van SRO4 API online te benutten.

Bekijk concertgebouw.nl
Bekijk meer cases op Zicht.nl